SAP Kurz | Nejširší nabídka na Educoo.cz

SAP kurz

Vyberte SAP kurz z nejširší nabídky. Online i Prezenční forma od SAP expertů. Zvolte si online na pár hodin nebo detailní prezenční na několik dní.

SAP kurz s více než 200 možnostmi

Vyberte si z více než 100 základních SAP kurzů. Každý z SAP kurzů vám může nabídnout variantu Online nebo Prezenční.

Můžete se jednoduše připojit z pohodlí vašeho domova nebo kanceláře. Nebo si můžete objednat SAP experta, který přijede přímo k vám, do vaší společnosti.

Více než 2000 proškolených SAP uživatelů pomocí našich kurzů SAP

Během posledních 10 let naši konzultanti úspěšně proškolili více jak 2000 uživatelů systému SAP. Každý SAP kurz byl postaven tak, aby přesně odpovídal požadavkům a složení publika.

Jsme zde i pro úplné začátečníky

V naší široké nabídce SAP školení a kurzů najdete nejenom standardní kurz SAP, ale i na míru připravené kurzy, které je možno sestavit přesně podle vašich současných znalostí a vašich očekávání, kam se bude vyvíjet vaše SAP kariéra.

Vyzkoušejte SAP kurz pro začátečníky. Nebo přímo kontaktujte naše specialisty na školení.

SAP kurz tipy a triky

Jedním z nejžádanějších témat v našem portfoliu SAP kurzů je zaměření se na SAP tipy a triky. Každému se hodí klávesové zkratky a návody, jak ovládat SAP rychleji, efektivněji a pohodlněji.

Během jednoho týdne je možné nasbírat optimálně poskládanou kombinaci SAP znalostí, které potřebujete.

SAP školení děláme více jak 10 let a tak dokážeme poskládat agendu kurzu SAP způsobem, který vám umožní nasbírat co nejrychleji přesně ty informace a zkušenosti, které vám chybí.