SAP školení a SAP kurzy až do domu

Školení / Workshop / Školení

Když jsme před 15 lety začínali se SAP systémem, netušili jsme, že za 15 let se na něm nic nezmění a přesto tolik jeho uživatelů nebude vědět, jak jej správně ovládat. Proto jsme postupně začínali s několika málo SAP kurzy pro začátečníky a postupně přidávali další SAP školení.

Kam se dostalo SAP školení a SAP kurzy během posledních 10 let

V současné době už nemusíte těžkopádně vyhledávat na internetu různé SAP kurzy a jejich souslednost, v které musí být absolvovány. Prostě jen vyberete oblast, která Vás zajímá a organizátor SAP školení, který jich již zařídil stovky, pro Vás vybere to nejvhodnější.

Pro absolvování SAP kurzu mi stačí se připojit přes Skype nebo webmeeting nástroj.

Online nebo Prezenční?

Na tom nesejde. Vyberte si podle vašich cestovních, cenových možností a preferencí. On-line SAP školení je rychlejší, zpravidla ekonomicky dostupnější, na druhou stranu při osobním kontaktu můžete přenést více detailů a pochopení například složitějších zákonností systému SAP.

Co potřebuji, abych mohl začít?

Není toho moc. Začneme výběrem datumu a tématu. Podle toho se bude odvíjet vše ostatní. Pokud si vyberete SAP online školení , tak budete potřebovat tablet, smartphone či PC pro připojení. A klidné místo odkud se připojíte.

Firemní zákazníci

SAP kurzy je dostupné nejenom pro soukromé osoby, ale, a to především, pro firemní zákazníky. Ve střední Evropě jsme proškolili většinu společností vybavených systémem SAP. Firemním zákazníkům děláme školící programy přímo na míru jejich týmu, znalostem a cílům, kam se chtějí dostat.

Školení / Workshop / Školení